Afscheid groepen 8

In de afgelopen week hebben ruim 100 achtstegroepers afscheid genomen van hun basisschooltijd op IKC Lodijke. Met spectaculaire snoekduiken op een heerlijke zeepglijbaan, gleden ze op 7 juli ‘de school uit’. Niets ging tijdens de afscheidsperiode zoals andere jaren, maar dat maakte het afscheid niet minder bijzonder!

Zodra de leerlingen begin juni weer volledig naar school konden, zijn de groep-8 leerkrachten aan de gang gegaan met het organiseren van een mooi afscheid. Geen driedaags kamp dit jaar, maar een toffe activiteitendag, spooktocht door de wijk en met overnachting op school. Geen live musicalvoorstelling, maar opnames door het Steenbergs Filmcollectief die ouders thuis of zelfs in de bios konden bekijken. Geen maandenlang gezamenlijk instuderen van musicalrollen, maar thuis teksten leren en in de laatste maand nog alles uit de kast halen om het toneelspel te verfijnen.

De leerlingen vonden het heerlijk om hun schooltijd nog op deze manier samen met vrienden en vriendinnen af te kunnen sluiten. We wensen hen heel veel succes op het voortgezet onderwijs!

 

Recommended Posts