Kinderopvang op maat

TEST       Kinderopvang op Maat

LPS-KOM biedt in IKC Lodijke kinderopvang, voor- en naschoolse opvang.

Kinderdagverblijf

Voor het kinderdagverblijf hebben wij onze eigen vleugel en ingang in het hoofdgebouw van Lodijke en een eigen buitenspeelterrein. Iedere dag zorgen onze vaste groep pedagogisch medewerkers voor de kinderen van de drie babygroepen en organiseren zij leuke, leerzame activiteiten, zoals voorlezen, taalspelletjes, knutselen, buitenspelen en themagerichte activiteiten. 

Peuteropvang

Ook onze peutergroepen hebben een eigen ingang. Op onze peutergroepen (2-4 jaar) kunnen peuters op speelse wijze kennismaken met woorden, cijfers, kleuren en vormen; vaardigheden die de overgang naar de basisschool soepeler laten verlopen. We maken gebruik van een VVE-programma, dat de ontwikkeling van de peuter stimuleert. We hebben 2 soorten peuteropvang. Peuteropvang als hele dagopvang (De Speelplaat), of peuteropvang (De Kanjers 1 en 2) met dagdelen van 3 uur 40 weken per jaar.

Buitenschoolse opvang

Wij bieden voorschoolse- naschoolse en vakantieopvang aan kinderen 4-12 jaar. In het hoofdgebouw van Lodijke zit: de sport BSO (4-13 jaar), de crea BSO (4-13 jaar) en de onderbouwgroep de Toppers (4 tot 8 jaar). Buitenschoolse Opvang In onze schoolwoningen zitten: de onderbouwgroep de Minions(4-8 jaar) en bovenbouwgroep de Chillzone (7 tot 13 jaar).

Voor meer informatie kunt u bellen: 06-82258493 of neem een kijkje op hun website: www.lpskom.nl