Waarom Lodijke?

Een nieuwe fase

Je kind is welkom op IKC Lodijke vanaf babyleeftijd tot groep 8. Vanaf 4 jaar gaat je kind onderwijs volgen. De overgang van de peutergroep naar het basisonderwijs binnen IKC Lodijke, verloopt soepel. De kinderen zijn immers gewend in de ruimtes van het gebouw, ze zijn gewend aan het samen spelen en het deelnemen aan gezamenlijke activiteiten. Ze herkennen ook de professionals binnen het IKC. Dat maakt dat veel dingen minder nieuw en vreemd zijn.

Ervaar Lodijke

Of onze school echt bij jouw kind past, weet je pas als je zelf komt kijken op Lodijke. Maak een afspraak voor een rondleiding en een intakegesprek. Je krijgt dan een duidelijk beeld van onze school en de kinderopvang. We laten je graag ervaren waar we goed in zijn, wat nu ‘typisch IKC Lodijke’ is. En natuurlijk beantwoorden we al je vragen. Klik hier voor een afspraak.

Het is een grote school maar ze hebben oog voor mijn kind. Dat vind ik als ouder erg belangrijk!

Waarom kiezen voor IKC Lodijke?

Wie kan je beter vertellen dat je op Lodijke goed zit voor opvang en onderwijs aan je kind dan andere ouders en kinderen van Lodijke?

• Ondanks de grootte van IKC Lodijke stralen de school en kinderopvang toch gezelligheid en duidelijkheid uit;
  • Op Lodijke zijn veel gezamenlijke activiteiten en er is een goede balans tussen duurzaam, zinvol leren en ontspanning, spel en festiviteiten;
  • De naschoolse opvang heeft een breed scala aan gevarieerde activiteiten;
  • Er zijn leuke, enthousiaste leerkrachten;
  • Het schoolteam heel veel expertise in huis;
  • De school richt zich op een duidelijke structuur en goede afspraken.

Ouders waarderen ons met een 7,6 en leerlingen met een 8,1

(bron: opmerkingen Leerling- en Oudervragenlijst 2019)