Sinterklaas op bezoek op IKC Lodijke

Wat een feest was het weer op IKC Lodijke! Sinterklaas kwam donderdag 3 december op bezoek en bracht enkele pieten en vooral veel cadeautjes mee!
Tussen de roetveegpieten liepen ook wat vreemd geklede pieten rond die een eigen nieuwe ‘look’ hadden gecreëerd, passend bij het thema van dit jaar: Een pak voor Sinterklaas. Sinterklaas zelf arriveerde met de modepolitie en wat bleek: deze pieten waren leerkrachten! Sinterklaas complimenteerde ze met hun creativiteit, maar ze konden echt niet mee met hem: wat moeten hun leerlingen zonder hen?

De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 en de peuters gingen op bezoek bij de Sint in de gymzaal. Ze deden dansjes, zongen liedjes en hadden heel veel tekeningen en cadeautjes voor hem bij. Voor veel kinderen was het de eerste en enige keer dat ze Sinterklaas in het echt zagen dit jaar. Volop blije gezichtjes dus!

De leerlingen van de bovenbouw hadden een gezellige surpriseochtend met hun groep. Aan het eind van de ochtend belde Sinterklaas hen via Teams op. Zo konden ze ook deze leerlingen Sinterklaas nog even zien en spreken.

Wat was het fijn om dit feest Corona-proof te kunnen vieren!

 

Recommended Posts